Ce e mai rău, S.U.A.

Luați în considerare urmărirea următorului dvs. antrenament cu lapte – pur și simplu asigurați-vă că purtați cea mai spațioasă pereche de pantaloni de yoga. Acest articol a apărut inițial pe Time.com. “” https://www.health.com/mind-body/4-things-you-should-know-about-clinical-trials200OK Când Mary Elizabeth Williams a fost diagnosticată cu melanom în stadiul 4, prognosticul ei a fost sumbru. Dar ea a dat peste un studiu clinic pentru imunoterapie – care folosește apărarea naturală a corpului pentru a lupta împotriva cancerului – și a fost declarat fără cancer doar trei luni mai târziu. Unii pot fi reticenți să ia parte la un studiu clinic din cauza unor mituri bine-cunoscute. Aici, ea stabilește recordul: LEGAT: Imunoterapia va fi sfârșitul cancerului? Fapt: „„ Numai un număr mic de studii utilizează placebo ca mijloc de măsurare a eficacității unui tratament ”, spune Williams. “” Sunt mult mai puțin frecvente în studii precum a mea, care implică persoane cu afecțiuni grave de sănătate, cum ar fi cancerul. În procesul meu, fiecare pacient a primit același medicament. Și atunci când grupurile de control fac parte dintr-un studiu, pacienții din aceste grupuri primesc în mod obișnuit tratament (care poate fi standardul obișnuit de îngrijire) pe tot parcursul procesului. “” Fapt: ” stadiu sau pentru care alte forme de tratament nu au avut succes, altele sunt disponibile pentru pacienții cu afecțiuni diferite “, explică Williams. „„ Din ce în ce mai mult, medicii învață să colaboreze cu pacienții pentru a adapta un plan de tratament care este cel mai potrivit pentru fiecare individ – inclusiv explorarea studiilor. ”„ LEGAT: Tratamentul împotriva cancerului miraculos al lui Jimmy Carter a funcționat pentru mine. poate reevalua pe tot parcursul, în funcție de modul în care se simte pacientul și de capacitatea sa de a rezista tratamentului “, spune Williams. “” Este doar o opțiune – nu este închisoare. “” Fapt: “” Îți face griji că studiile sunt disponibile numai pentru persoanele apropiate spitalelor de renume?

Cercetările doresc varietate, iar încercările sunt deseori efectuate în cooperare cu mai multe facilități la un moment dat “, spune Williams. “” Al meu a implicat în cele din urmă peste 100 de facilități din întreaga lume. Puteți căuta studii de recrutare pe baza stării și locației dvs. la clinictrials.gov. “” “” Https://www.health.com/food/cookie-recipes200OK Holiday gătitul poate fi sănătos și delicios – chiar și desertul nu trebuie să fie complet lipsit de conținut nutrițional în acest an. Urmăriți acest videoclip pentru a afla cum să faceți trei rețete simple și delicioase de cookie-uri mai sănătoase pentru toate nevoile petrecerii dvs. de vacanță în acest sezon. Fiecare rețetă conține ingrediente alimentare întregi pe care familia dvs.potencialex se gaseste in farmacii le va plăcea – plus că vor beneficia de avantajul suplimentar al consumului de alimente bogate în nutriție. LEGATE DE: Cum să faci alegeri sănătoase de vacanță De exemplu, fibra dietetică din ovăzul laminat te ajută să te menții mulțumit, așa că, mai degrabă decât să găsești trei prăjituri, ai putea mânca unul. Și antioxidanții din ciocolata neagră pot ajuta la îmbunătățirea sănătății cardiovasculare – la fel ca grăsimile sănătoase din nuci. Urmăriți videoclipul pentru demonstrații pas cu pas și apoi creați-le singuri. “” https://www.health.com/fitness/the-one-part-of-your-body-youre-not-stretching-but-should-be200OK În calitate de alergător, am un stoc de role de spumă și lacrosse mingi peste tot – acasă, sub biroul meu, în poșetă. Simt în permanență nevoia să mă „rostogolesc” pentru a mă asigura că corpul meu este frumos și relaxat. Nu numai că îmi ajută performanțele de alergare, dar mă ajută și să mă asigur că nu mă străduiesc în viață precum Hunchback of Notre Dame. Chiar mă răsfăț cu masaje sportive în mod regulat. La ultima mea sesiune, însă, am primit vești proaste; Am fost informat că gleznele mele sunt foarte strânse. Aparent, faptul că nu îți poți mișca gleznele într-o gamă completă de mișcare îți poate face ravagii pe genunchi de fiecare dată când bateți trotuarul … și eu bat mult trotuarul.

Și mai important: chiar dacă sunt în partea de sus a jocului meu de flexibilitate, nu aveam idee că trebuie să-mi întind această parte a corpului. ÎN LEGĂTURĂ: Doar 5 minute de alergare pe zi ar putea adăuga ani la viața ta Iată de ce ar trebui să te gândești și la glezne, indiferent dacă ești alergător sau nu: „Corpul tău trebuie să se prelungească pentru a absorbi forța”, explică David Reavy, un Fizioterapeut cu sediul în Chicago și proprietar al Terapiei fizice React. „În cazul în care gleznele dvs. au un domeniu de mișcare limitat sau limitat, forțele minime sunt absorbite, determinând forța să se deplaseze pe lanțul cinetic până la următoarea articulație, genunchii”. Gleznele strânse pot afecta, de asemenea, raza de mișcare a șoldurilor, vițeilor și picioarelor, precum și vă pot împiedica să dezvoltați acești glute. (Așa este, gleznele dvs. – în regulă și genetica – ar putea să vă împiedice să obțineți un pradă ca J.Lo!) „Strângerea este un precursor al durerii, care la rândul său este un precursor al rănirii”, notează Reavy. „Corpul funcționează într-un sistem complex de contrabalanțe. Când o zonă este dezechilibrată, aceasta poate afecta întregul sistem. Gândiți-vă la o pietricică care cade în apă liniștită. Cel mai mare impact este locul în care scade, dar valul afectează întregul corp de apă. ” LEGATE: Cele mai bune și cele mai rele antrenamente pentru flexibilitate Deci, ce cauzează etanșeitatea gleznei? Ei bine, undeva de-a lungul drumului sunt suprasolicitați, iar apoi răspunsul corpului la acest lucru este să se încordeze ca mijloc de protecție. Dar când țesuturile moi se tensionează, pierdeți mobilitatea. Adaugă Reavy: „Trăim într-o lume înclinată spre înainte. Pe măsură ce ne aplecăm, lanțul nostru anterior se strânge, iar lanțul nostru posterior este întins și slăbit.

Acest dezechilibru se va juca în glezne, reducând gama de mișcare și mobilitate. ” Pentru a vedea dacă gleznele sunt prea strânse, Reavy vă sugerează acest test: stați cu degetele la 12 centimetri (aproximativ 5 inci) distanță de un perete și apoi încercați să îndoiți genunchiul astfel încât să atingă peretele. Dacă nu o puteți face, aveți de făcut o muncă de mobilitate. Din fericire pentru noi, Reavy a realizat șase mișcări care se adresează întregului lanț cinetic pentru a ajuta la deconectarea corpului și la slăbirea gleznelor. ÎN LEGĂTURĂ: Cât de potrivit sunteți cu adevărat? Trei teste pe care le puteți îngenunchea cu exteriorul tibiei deasupra unei mingi de lacrosă. Nu așezați mingea pe tibie. Rotiți-vă în sus și în jos peste minge. Odată ce ați găsit un loc care este fraged, opriți-vă și îndreptați piciorul în sus și în jos timp de 30 de secunde sau până când simțiți că eliberarea musculară.

Repetați pe ambele picioare. Fotografii: prin amabilitatea REACT Găsiți o suprafață stabilă, fermă, care are aproximativ o înălțime a genunchiului. Așezați o minge lacrosă pe exteriorul piciorului inferior, chiar sub articulația genunchiului. Lăsați încet mai multă greutate corporală să se scufunde în minge. Deplasați piciorul dintr-o parte în alta până când disconfortul din acea zonă scade. Mutați mingea în jurul mai multor sporturi dureroase pe măsură ce avansați pe picior spre gleznă.

Efectuați pe ambele picioare timp de 3-5 minute. În picioare cu o minge lacrosse sau o minge de golf, așezați fundul piciorului pe minge. Cu greutatea plasată prin picior, rotiți ușor mingea sub picior. Odată ce găsiți un loc care este fraged, opriți-vă și îndreptați degetele de la picioare în sus și în jos. Rulați pe minge timp de 1-2 minute. ÎN LEGĂTURĂ: 5 mituri de întindere care trebuie să meargă Așezați-vă cu vițelul inferior deasupra unei mingi lacrosse sau a unei role de spumă. Așezați celălalt picior peste cel pe care îl eliberați și rotiți-vă în sus și în jos peste minge. Odată ce găsiți un loc care este fraged, opriți-vă și îndreptați piciorul în sus și în jos timp de 30 de secunde. Stai pe piciorul drept, cu genunchiul ușor îndoit. Transferați-vă greutatea în partea din față a piciorului drept, păstrând în același timp piciorul plat pe sol. Rămâneți aproape de o suprafață stabilă, astfel încât să vă puteți folosi mâinile pentru echilibru.

Răsuciți restul corpului înainte și înapoi, de la dreapta la stânga, menținând piciorul plat. Dacă vă este greu să vă mențineți piciorul plat, așezați piciorul stâng deasupra dreptului pentru o presiune suplimentară. Efectuați 10-15 repetări și apoi mutați greutatea pe călcâi și repetați pașii de mai sus. Efectuați acest lucru pe ambele picioare. Stai cu pieptul împotriva unei mingi de stabilitate care este sprijinită pe un perete, cu picioarele îndreptate în spatele tău; tocuri de pe podea. Mutați-vă greutatea la un picior, cu celălalt picior sprijinit pe spatele piciorului de lucru. Îndoiți ușor genunchiul. Urcați pe degetele de la picioare, apoi coborâți până în jos până când călcâiul atinge podeaua. Repetați mișcarea cu piciorul de lucru drept. Efectuați exerciții cu piciorul îndreptat drept și piciorul întors spre exterior. Dacă acest lucru este prea dificil, puteți efectua mișcare cu ambele picioare pe sol.

ÎN LEGĂTURĂ: 8 cele mai bune role de spumă pentru a vă ușura durerile. Toate fotografiile: prin amabilitatea REACT “” https://www.health.com/fitness/the-easy-way-to-up-your-day-steps-and-why- asta-contează200OK Getty Images De Su Reid-St. Ioan I parcurgea recent unele cercetări în revista Medicine and Science in Sports and Exercise și a dat peste câteva statistici deranjante: în ciuda tuturor hoopla de a face 10.000 de pași pe zi, americanii fac în medie doar 5.117 pași – nicăieri aproape numărul de oameni care locuiesc în locuri precum Elveția, Japonia și Australia. Ce este mai rău, femeile americane au în medie și mai puțini pași – doar 4.912 (față de 5.340 pentru bărbați). Haide, prietene, suntem mai buni decât atât! Știu la ce te gândești: sunt prea ocupat ca să merg mai mult! Dar există de fapt o modalitate simplă de a realiza acest lucru care nu necesită timp suplimentar: purtați un pedometru. Numeroase studii (inclusiv cea menționată mai sus) arată că oamenii care tind să meargă mai mult în mod natural pe parcursul zilelor lor.

Cred că știu de ce. Am început să port un monitor de activitate Fitbit (cred că pedometru plus) acum aproape un an. Dintr-o dată, a face mai mulți pași a devenit un joc: Câți aș ​​putea face în timpul zilei? Aș putea bate totalul de ieri? Încet, dar sigur, numărul meu a început să crească. Pentru a-l stimula, am început să pășesc în timp ce îl așteptam pe doctor, vorbeam la telefon și mă spăl pe dinți. Scările au devenit brusc o ocazie de a intra mai mulți pași. Am început să mă scap de biroul meu în fiecare după-amiază pentru a face o scurtă „plimbare de brainstorming” pentru a-mi crește numărul și mai mult.

În scurt timp, mișcarea în loc să stea a devenit a doua natură. Știam că valul s-a transformat în ziua în care am ajuns la birou și mi-am dat seama că mi-am lăsat poșeta în mașină. În loc să mă simt frustrat, m-am gândit automat: „„ Super, mai mulți pași! ”„ Obțineți imaginea. Unsprezece luni mai târziu, înflorirea nu este încă în largul trandafirului, iar acum am în mod obișnuit 10.000 de pași pe zi (inclusiv antrenamentele mele) fără să mă gândesc prea mult la asta. Este destul de uimitor pentru mine, având în vedere că, atunci când am început, aveam în medie aproximativ 5.200. Nu trebuie să vă lăsați pe un monitor de activitate elegant, cum ar fi iubitul meu Fitbit, fie că vă îndreptați către orice magazin de articole sportive sau un mare comerciant cu amănuntul, cum ar fi Target, și veți putea să-l prindeți cu mai puțin de 20 USD. Mai ai nevoie de convingere? Ce zici de asta: Purtătorii de pedometre cântăresc în medie mai puțin decât cei care nu.

Deci, pentru a recapitula: purtați un pedometru și veți începe să mergeți mai mult, plus că este posibil să începeți să slăbiți în acest proces – nu este nevoie de timp suplimentar. Ce mai astepti? “” https://www.health.com/weight-loss/body-reboot200OK “” https://www.health.com/mind-body/body-image-genetics200OK Genele noastre ne pot îngreuna? Aceasta este întrebarea adresată de cercetătorii Universității din Colorado Boulder într-un nou studiu care examinează măsura în care „identitatea noastră de greutate” este înrădăcinată în ADN-ul nostru. Ei estimează că starea de greutate percepută este 47% ereditară și că influențele genetice par a fi deosebit de puternice pentru femei. Cercetările anterioare, notează autorii studiului, au sugerat că trăsături precum bunăstarea percepută se pot datora, în mare parte, variației genetice. Cu toate acestea, rareori s-a luat în considerare modul în care o persoană își privește sănătatea în raport cu genetica. „Acest studiu este primul care arată că genele pot influența modul în care oamenii simt despre greutatea lor”, spune doctorandul și autorul principal Robbee Wedow. ÎN LEGĂTURĂ: Obiceiul comun care ar putea să-ți deformeze total imaginea corpului -la vizită, participanților li s-a măsurat indicele de masă corporală (IMC) și au fost întrebați ce părere au despre propria greutate. Opțiunile lor de răspuns au inclus „foarte subponderal”, „ușor subponderal”, „aproximativ greutatea potrivită”, „ușor supraponderal” și „foarte supraponderal”. Studierea gemenilor le-a permis cercetătorilor să tachineze influențele geneticii, spre deosebire de factorii declanșatori sociali sau de mediu și să vadă în ce fel aceste influențe diferă între frați și surori care împărtășesc multe dintre aceleași gene. Când au scăzut cifrele, au stabilit că modul în care o persoană se simte în legătură cu greutatea sa are o ereditate de 47%. (În cercetarea genetică, estimările de ereditate variază de la zero la 100% – zero, ceea ce înseamnă că genele nu contribuie deloc la o anumită trăsătură și 100, ceea ce înseamnă că acestea sunt singurul factor care contribuie.) Mai mult, statutul de greutate percepută a rămas aproximativ 25 procent ereditar chiar și atunci când au fost luate în considerare modificările IMC-ului real. „Deci, acest lucru este cu adevărat legat de modul în care oamenii se simt în legătură cu greutatea lor, chiar și în afara schimbărilor fizice”, spune Wedow.

ÎN LEGĂTURĂ: Iată ce face Facebook Stalking pentru imaginea corpului Acest lucru este important, spun autorii studiului, deoarece cercetările anterioare au arătat că modul în care oamenii se simt în legătură cu corpul lor are un efect mare asupra lucrurilor precum sănătatea fizică și longevitatea. „Percepția proprie cu privire la sănătatea sa este o măsură standard de aur – prezice mortalitatea mai bine decât orice altceva”, a declarat co-autorul Jason Boardman, dr., Într-un comunicat de presă. Dar cei care sunt mai puțin flexibili în evaluarea stării lor de sănătate în schimbare în timp pot avea mai puține șanse decât alții să facă eforturi semnificative pentru a-și îmbunătăți și menține sănătatea. Studiul, publicat în revista Social Science Medicina, de asemenea, a constatat că ereditatea este mult mai puternică la femei decât la bărbați. „Măsura în care genele influențează greutatea identificării depinde de sex”, spune Wedow. „Credem că mediul social care înconjoară diferențele dintre normele de greutate dintre femei și bărbați au probabil legătură cu aceste diferențe ereditare.” LEGATE DE: Calea corectă de a vorbi copiilor tăi despre greutate Cercetătorii nu au reușit să izoleze gene specifice care ar putea fi implicate în identitatea greutății și nu pot sugera niciun sfat care să poată fi acționat ca urmare a descoperirilor lor. Dar sunt speranți că descoperirea lor ajută la o mai bună înțelegere a numeroaselor motive complexe pentru care oamenii simt modul în care se simt în legătură cu corpul lor. Ei subliniază, de asemenea, că „sugerarea unui rol pentru genetică nu înseamnă că identitățile nu se schimbă și nu se pot schimba”. Chiar și atunci când există o legătură genetică cu un anumit comportament sau trăsătură, spun ei, educația unei persoane, mediul social și alegerile stilului de viață sunt încă foarte importante în modelarea cine devine. Acest articol a apărut inițial pe RealSimple.com. “” https://www.health.com/food/corn-recipes200OK Pentru fiecare dintre aceste rețete, veți dori să începeți cu porumb proaspăt. În mod ideal, îl veți găti în aceeași zi în care îl cumpărați la piața fermierilor. Shuck, apoi gătește modul preferat. (Faves-urile noastre: fierbeți în apă sărată timp de 3 minute sau grătați-le).

4 linguri. unt nesărat înmuiat 1 lingură. sirop de arțar Ciupit, desigur, sare de mare Periați 1 până la 2 lingurițe pe fiecare spicul de porumb. (Salvați orice supliment pentru pâine prăjită.) LEGATE: 4 rețete pentru un preparat delicios (și sănătos) 1 bucată de semințe, tocată 1 linguriță.